Послато у поштанско сандуче[емаил заштићен]

Позовите одмах86 188 512 10105

сервис


Почетна>О нама>сервис

Услуга са додатном вредношћу


Планирање фабричких подешавања

Када наши купци купе производну линију од нас, ви ћете дизајнирати целокупно окружење ваше фабрике на основу нацрта.

КСНУМКС-с

2-1

Обука вашег инжењера у нашем центру

Наши купци би могли да пошаљу своје инжењере у наш центар како би их научили како да раде, одржавају и поправљају нашу производну линију.

3

4

Редовно посећујете нашег купца

Нудимо доживотну услугу нашој производној линији. Наш менаџер продаје и инжењери редовно проверавају и одржавају Јвелл машине у фабрици купаца.

5-1

6-1

У савременом друштву, постпродајна услуга је несумњиво изузетно КЉУЧНА карика у развоју предузећа. Без обзира на то колико је опрема добра, током нормалног рада неизбежно ће доћи до исцрпљивања неких делова.

Уз континуирано унапређење технологије опреме, од добављача машина се тражи да обезбеде више техничке подршке, што је аспект постпродајне услуге. Тренутно је конкуренција на домаћем и иностраном тржишту интензивна. Стога, компаније морају да користе постпродајне услуге као конкурентско оружје и да користе шарм и све што је у производу зарад купаца.

Одлична постпродајна услуга такође може обезбедити предузећима податке за доношење одлука, оштро идентификовати проблеме и извршити правовремена прилагођавања и ажурирања. Истовремено, одлична постпродајна услуга је такође ефикасно средство за успостављање корпоративног бренда и комуникације имиџа бренда и једна је од кључних конкурентности компаније.
Тренутно је све више великих међународних компанија вољних да сарађују са ЈВЕЛЛ Мацхинери. ЈВЕЛЛ је такође основао канцеларије у Турској, Индији, Вијетнаму, Индонезији, Бразилу, Русији. СЕТ фабрике на Тајланду, а планира оснивање у Индији. Фабрика је основала истраживачко-развојни центар у Немачкој, годишњи извозни однос спољне трговине је више од 55%.

Као одговор на многе изазове са којима се суочава тренутна индустрија машина и опреме у постпродајним услугама, ЈВЕЛЛ Мацхинери је такође успоставио глобални систем сертификације инжењера екструзије како би изградио добар начин комуникације и сарадње за изванредне инжењере екструзије и купце широм света.